Egészség

Foglalj orvost online!

Egy új online szolgáltatás indul az egészségügyi piacon. Az amerikai mintára megalakult portál célja: időpont-előjegyzés magánorvosokhoz azonnal.

 

Foglalj orvost online! Már az orvosi leleteken is könnyen eligazodsz!

Január közepén új orvosi időpont-előjegyzési on-line szolgáltatást indított az ACT Line társaság az egészségügyi piacon. Az amerikai mintára megalakult Foglaljorvost.hu weboldalon a szállodafoglaló rendszereken már megismert módon, egyszerűen és gyorsan jelentkezhetünk be magánorvosi rendelésekre, egyelőre Budapesten, hamarosan azonban már országosan is.

Foglalj orvost online!

A weboldal tematikus bontásban segít a tájékozódásban, a gyors időpontfoglalásban és módosításban nem csak rendelési időn belül. A regisztrált magánorvosok, magánrendelők szolgáltatásait értékelni is lehet az oldalon, így segítve az orvost keresőket a döntésben.

Szinte minden el lehet online intézni

A több díjat is magáénak tudható szolgáltatás Amerikában indult 2007-ben ZocDoc elnevezéssel. Sikerét jelzi, hogy az Amazon alapítója, Jeff Bezos is lehetőséget látott e területben, s befektetőként támogatta a tevékenység kiszélesítését országszerte, így a vállalkozás dinamikusan fejlődik azóta is. Az oldalon keresztül havonta 150 000 időpontfoglalást végeznek a páciensek.

A hazai szolgáltatást 3 fiatal alapította marketinges és értékesítési háttérrel: „Szinte mindent lehet már online intézni. Nagyon zavart bennünket, hogy nyitott irodában, munkaidőben, kollégák előtt kellett orvosi ügyeinket telefonon intézni, így merült fel a gondolat, milyen jó lenne, ha ez is olyan egyszerűen és gyorsan működne, mint egy repülőjegy- vagy szállodai szobafoglalás. Így találtunk rá a külföldi példákra, és azt gondoltuk, ez itthon is sikeresen működhetne. Az ötletben később egy online befektetésekkel foglalkozó csoport is fantáziát látott, így indulhatott el a Foglaljorvost.hu oldal a napokban. Bízunk benne, hogy itthon is hasonlóan sikeres szolgáltatást hozunk létre!” – fűzte hozzá Straub Fanni, az ACT Line Kft. marketingvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top