Egészség

Készülj fel a télre!

Beköszöntött az ősz. A fák lassan ledobják leveleiket, a nyári meleg estéket felváltják a hűvösebb éjszakák, a színek beszürkülnek és az idő is egyre nyirkosabb lesz. Ez a változás megvisel minket testileg-lelkileg, ezért nem árt felkészíteni magunkat a télre, mert ha várjuk, ha nem, jön!

Készülj fel a télre!Ilyenkor bizony nagy szerephez jut immunrendszerünk, hiszen immunrendszerünk védi meg szervezetünk egészségét. Észrevétlenül veszi fel a harcot a baktériumokkal, a vírusokkal, a gombás fertőzésekkel és egyéb kórokozókkal szemben. Ha immunrendszerünk legyengül, nem tudja kivédeni a kórokozók rohamát.

Ahhoz, hogy immunrendszerünk erős maradjon, fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. Kerüljük a hideg italokat és inkább igyunk forró teát, meleg tejet, kakaót vagy bármilyen meleg italt. A testmozgást se hanyagoljuk, hiszen a jó állóképesség is pozitívan hat immunrendszerünkre.

A stressz megfelelő mennyiségben hasznos lehet, mivel élénkíti az anyagcsere-folyamatokat és serkenti immunrendszerünket, de a folyamatos stressz nagyon leterheli, gyengíti szervezetünket, ezért lehetőleg kerüljük a stresszhelyzeteket és megfelelő vitamin- és ásványi anyaggal is segítsük védekezőrendszerünket.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges életmód és táplálkozás, de igen nehéz úgy táplálkozni, hogy mindenből elegendő tápanyaghoz jusson szervezetünk. Persze a rendszeres és egészséges táplálkozás segítségével nagyon sok vitaminhoz és ásványi anyaghoz juttathatjuk szervezetünket, de  de a mai rohanó világunkban, valljuk be, sokszor nem tudjuk megoldani, hogy megfelelő mennyiségben és minőségben vigyük be a szervezetünkbe a vitaminokat, ásványi anyagokat.

Készülj fel a télre!

A megfelelő pótláshoz járul hozzá a Centrum A-tól Z-ig filmtabletta, amely minden fontos vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, valamint luteint is tartalmaz. A filmtabletta vitamin- és ásványi anyag összetételét a felnőttek napi szükséglete szerint fejlesztették ki, így napi 1 tablettával könnyedén hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez. Nem csak a táplálék energiává alakításában segíthet, hanem hozzájárul az egészséges immunrendszer, az ép bőr és ép látás  megőrzéséhez valamint csontjaink épségének megőrzésében is közreműködhet. A Centrum az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend fontos kiegészítője lehet.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top