Egészség

Újabb diétás őrület: lufi lesz a gyomorban a kapszulából

Csak le kell nyelni egy kapszulát, és kis lufi lesz a gyomorban, így a használója hamarabb jóllakik. Szerintünk bizarr módszer, van hozzá videó is.

Fogyitablettáról már mindenki hallott (a veszélyeiről is), a legújabb kapszula kicsit máshogy működik, arról pedig, hogy ez egészséges módszer, minket nem győztek meg. Obalonnak hívják a találmányt, és Lucy Heather, kétgyermekes brit anyuka próbálta ki elsőként.

A lényege, hogy miután az ember lánya lenyel egy kapszulát, a gyomrában egy kis lufi lesz belőle, ami kitölti a gyomrát, így nem eszik annyit. “Az első pár napban éreztem, hogy valami van a gyomromban, de aztán elmúlt az érzés” – nyilatkozta Lucy.Sokkal hamarabb érzed, hogy jól laktál” – tette hozzá a nő, de az orvosok figyelmeztetnek, valójában még nem tudni, milyen mellékhatásai lehetnek a kis ballonnak a gyomorban.

Az Obalon honlapján azt emelik ki, hogy azért olyan jó az alma nagyságú lufi a gyomorban, mert műtét nélkül kerül oda. Egy kúra 90 napig tart, és havonta egy balont nyelhet le a páciens. A végén a ballon kilyukad, de hogy pontosan hogyan kerül ki onnan, az kicsit homályos.

Érdemes megnézni a videót, mert ebből kiderül, hogyan is működik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top