Egészség

Már a háziorvos is felírhatja a potencianövelőt

A felmérések szerint minden ötödik férfinál előfordult már merevedési zavar. Május közepétől mindenki számára elérhető áron és biztonságos forrásból szerezhető be a merevedési zavar hatóanyaga.

Felmérések szerint a magyarok a leghevesebb szeretők közé tartoznak Európában, és a párok hetente többször is ágyba bújnak. Ez alapján azt gondolnánk, hogy elégedettek lehetünk a szexuális életünkkel, pedig nem így van! Magyarországon ugyanis körülbelül 800 ezer férfit érint a merevedési zavar, közülük 200 ezer esetben tartósan fennáll a probléma – hívta fel a figyelmet az Intim Belső Egészség Egyesület. Sokan azonban a feketén beszerezhető, bizonytalan eredetű és rendkívül sok veszéllyel fenyegető szerekhez nyúlnak, mivel vagy a túlzott szégyenérzet miatt, vagy pedig a magas árak miatt nem élhetnek a vényre kapható terápiás lehetőségekkel.

Május közepétől azonban elérhetővé válnak – ráadásul kedvező áron – a generikus készítmények. Így azok a férfiak is, akik korábban nem tudták megfizetni a biztonságos, vényköteles készítményeket, s ezért vagy nem részesülhettek kezelésben, vagy internetről, esetleg más forrásból bizonytalan eredetű szerekkel próbálkoztak, mostantól hatékony terápiás választ találhatnak problémájukra.

Mostantól tehát minden orvos felírhatja a potencianövelőt, így aki a háziorvosa előtt jobban megnyílik, annak nem kell az urológust sem meglátogatnia. Azonban ha tartósan fennáll a probléma, mindenképp szakorvoshoz kell fordulni.

A felmérések szerint egyébként minden ötödik férfinál előfordult már merevedési zavar. A párok mintegy harmada azonban egyáltalán nem beszél az ágyban felmerülő problémákról, mert még saját maguknak és párjuknak is szégyellik bevallani, ha valami nem működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top