Egészség

Egyszerre várnak babát a Sebestyén-ikrek!

Sebestyén Zsuzsi és Andi ikertestvérek, és rendkívül nagy a kötődés kettejük között – ez egész életükben így volt. Most babájukra is egy időben várnak.

Egyszerre várnak babát a Sebestyén-ikrek!A Sebestyén-ikrek egészen az érettségiig egy osztályba jártak, sőt végig egy padban is ültek – írja az Ikrek a családban Caféblog.
Főiskolára ugyan más-más intézménybe mentek, de úgy választották meg az iskolákat, hogy ugyanabban a városba legyenek, így a közös albérlet lehetősége adott volt. Arról mesélnek a lányok, hogy az iskolás éveik végéig, vagyis 24 éves korukig egy ágyban is aludtak.

Zsuzsi Szegeden tudott elhelyezkedni a suli után, ott, ahol eddig is éltek. Ő nagyon gyorsan talált állást, ráadásul olyat, amit nagyon szeretett is. Andinak viszont Pestre kellett költöznie a munkája miatt. Zsuzsi gondolkodás nélkül feladta az álommunkáját és ment a tesója után, hogy Pesten is együtt tudjanak élni.

Zsuzsi találta meg előbb élete párját, akivel Dunaharasztiba költöztek. Hamarosan meg is született az első kisbabájuk. Ebben az időben ritkán látták egymást a testvérek, amit nehezen viseltek.
Aztán mikor Andi is férjhez ment, rábeszélte a férjét, pontosabban ultimátumot adott neki, hogy vagy Zsuzsiék közelébe költöznek, vagy sehová.

A két lány eldöntötte, hogy együtt szeretnének szülni is, hogy ebben az életszakaszukban is együtt lehessenek, együtt babázhassanak otthon. Ezt szinte csak kigondolniuk kellett, és máris valóra vált, ugyanis 3 hét különbséggel teherbe is estek.
Kattints a képre, és nézd meg a László Fotó Muhari gyönyörű kismamafotóit róluk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top