Egészség

Sztómazacskóval lett szexi modell – fotók

Nincs miért szégyenkeznie, sőt kimondottan büszke lehet magára.

Blake Beckford tizenévesen már arra készült, hogy a fitnesziparban fog dolgozni, ám miután bélbetegséget diagnosztizáltak nála, nem tudta folytatni a kemény edzéseket és kénytelen volt feladni az álmát. Mintegy 10 éven át állandó fájdalmakkal élt.

Blake 2012-ben és napjainkben
Blake 2012-ben és napjainkban

2012-re olyannyira súlyosbodott az állapota, hogy el kellett távolítani a vastagbelét. Hat hétig feküdte ágyhoz kötve, és kolosztómiás zacskót kapott. Ekkor érezte úgy, hogy már nincs veszítenivalója, és kutatni kezdte a lehetőségeket, miképp nyerheti vissza egykori kisportolt formáját. Jógával kezdett, majd áttért a fitneszre, később pedig a hegyvidéki sétát és kerékpározást is felvette az edzésprogramjába, és ezeket egészséges diétával kombinálta.

Sztómazacskóval lett szexi modell - fotók

Blake lenyűgöző átalakulása még az orvosokat is meglepte. Ma már fitneszmodellként dolgozik, és kidolgozott izomzata mellett bátran megmutatja a sztómazacskóját is.

A története azután kapott nagyobb nyilvánosságot, hogy néhány hete egy szintén sztómazacskóval élő angol lány bikinis fotót tett közzé magáról az interneten, melyet milliók osztottak meg, sorstársai pedig rengetegen követték a példáját, felvállalva a testüket, a sztómazacskóval együtt.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top