Egészség

Így vernek át az “előtte-utána” képek

Az előtte-utána típusú fogyókúrás fotóknak óriási hatásuk van, legtöbbször bedőlünk nekik – pedig gyakran nincs szó másról, mint merő ámításról: fényekről, pózokról és a megfelelő méretű ruháról. Íme, a bizonyíték.

Egy ausztrál személyi edzőnél betelt a pohár, és fotókkal bizonyította, hogy a különféle fogyasztópirulák és edzőprogramok eladásához előszeretettel bevetett előtte-utána fotók zöme átverés, a megfelelő pózzal és ruhával ugyanis remekül lehet csalni. Például így:

Átverés

Forrás: Melvfitness

A két kép készítése között alig 15 perc telt el, ennek ellenére az eredmény meglehetősen látványos. A két kép készítése között eltelt idő alatt a lány felvett egy egy számmal nagyobb, fekete bikinialsót (a fekete karcsúsít), bekente magát testbarnítóval, felrakta a felcsatolható műhaját, és felvett egy sokkal előnyösebb pózt; kihúzta magát, behúzta a hasát, oldalra tolta csípőjét, terpeszben állt, kezét csípőre tette. Itt azonban még nincs vége a történetnek: az “előtte” képet közelebbről fotózta, a “fogyás utánit” picit távolabbról, és egy szűrőt is beállított. 

A lányt egy korábbi fotósorozat inspirálta, amin egy másik személyi edző, Andrew Dixon mutatta be, hogyan lesz a sörhasból kockahas. A férfi nem tett egyebet, csak leborotválta a testszőrzetét, csinált pár fekvőtámaszt, pár húzódzkodást, csinált egy kis oldalfényt, behúzta a hasát és az átváltozás bombasztikus:

Átverés

 

Átverés Forrás: Bored Panda

Persze a leglátványosabb megoldást a Photoshop jelenti. Nézzétek, 3 perc alatt milyen csodákat lehet művelni:

  

Így vernek át az Ezt már olvastad?  

Ilyen volt, ilyen lett! Madonna elképesztő átváltozása – fotók
Előtte-utána: celebmosolyok a fogorvosi kezelés előtt
Íme, a világ legjobb sminkjei!
Lezser és elegáns: egy feleselő üzletasszony átváltozása
Akkor és most – Jennifer Lopez átváltozása képekben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top