Egészség

3 ezer kilónyi műanyag kupak gyűlt össze az agydaganatos kislánynak

Összefogott az ország a szegedi agydaganatos kislány megsegítésére. Néhány hét leforgása alatt 3 ezer kilónyi műanyag kupak gyűlt össze.

Október közepe óta 3 ezer kilónyi kupak gyűlt össze a szegedi agydaganatos kislány, Gyaraki Bogi számára, amely már olyan óriási mennyiség, hogy lassan a raktárban sem fér el. Két szállítmányt máris leadtak az üdítős kupakokat átvevő vállalkozónak, és újabb több mint ezer kiló vár szállításra.

“Azt hittem, az első roham után csillapodik az emberek gyűjtőkedve, de azt kell látnunk, egyre többen akarnak segíteni. Az Angex mellett a Pingvin Patikák is szervezetten gyűjtenek nekünk, de magánkezdeményezésekből is hatalmas mennyiségű kupakot kaptunk” – mondja Gyaraki Zsuzsa, Bogi édesanyja.

Több tonna kupakot gyűjtöttek az agydaganatos kislánynak

A kislány általános iskolája a papírgyűjtésből befolyt összeget ajánlotta fel Bogi gyógyulására, és jótékonysági bált is szerveznek, amelyen Bogi is részt vehet majd, hiszen a család ezúton akarja megköszönni a támogatók segítségét.

A kislány a kemoterápiás és sugárkezeléseken túl van, most olyan jól érzi magát, hogy nemrégiben beülhetett egy tanórára is az iskolába. “Nagyon vágyott vissza a suliba, és ez az egy irodalomóra is rengeteget jelentett számára. Szinte ragyogott hazafelé” – mesélte a kislány édesanyja, aki most már azon izgul, hogy a javulást az MRI-vizsgálatok is visszaigazolják – írja a Délmagyar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top