Egészség

Kirúgták az egri orvost, aki beszélt a kórház problémáiról

Szerződést bontottak azzal a sebésszel, aki a Magyar Nemzetnek nyilatkozott a kórházban uralkodó állapotokról.

Eltávolították az intézményből az ortopédsebészt, aki beszélt a problémákról. Az egri Markhot Ferenc Oktató Kórház és Rendelőintézet igazgatója szerződést bontott Pócs Alfréddal, aki korábban a Magyar Nemzetnek beszélt a kórházban uralkodó állapotokról, többek között arról, hogy nincs meleg víz a kórházban, és nem működik a sterilizáló. Akkor mi is írtunk erről.

Pócs Alfréd a Heves megyei orvosi kamara elnökeként feljelentést tett a kórház ellen egy feltételezett csalás miatt is. A 57 milliós beléptetőrendszert Pócs szerint papíron decemberben már próbaüzembe vették, de valójában csak februárban kezdték építeni, és máig nem készült el a Magyar Nemzet információi szerint.

Magyar Nemzet megkereste az ügyben Tóth Ildikót, az egri Markhot Ferenc Oktató Kórház és Rendelőintézet igazgatóját, aki határozottan visszautasította, hogy áldatlan állapotok vannak a kórházban. A kórház jó hírnevének megsértése miatt pedig polgári peres eljárás indítását fontolgatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top