Egészség

Így táncolt fia esküvőjén a kerekesszékben élő anyuka – megható videó

Előrehaladott szklerózis multiplexe miatt az anyuka rég letett arról, hogy nagyobbik fia esküvőjén táncolhat majd. A nagy napon végül nagy meglepetésben volt része.

“Szem nem maradt szárazon, mikor Amy felállt abból a székből és táncolni kezdett” – mondja könnyek között Cassie Winn a Today című hírcsatornának. A fiatal feleség hozzátette, férje, Stephen már az esküvő napjának kitűzése óta próbálta kitalálni, hogyan oldhatná meg az anya-fia táncot.

Kép forrása: Youtube
Kép forrása: Youtube

A fiataloknak azért okozott fejtörést az esküvő szerves részeként szolgáló esemény, mert Stephen édesanyja, a 48 éves Amy előrehaladott szklerózis multiplexben szenved, emiatt pedig hosszú évek óta kerekesszékben ül. “Sok videót néztünk olyan esküvőkről, ahol az örömanya szintén kerekesszékben ült, de Stephennek egyik sem tetszett igazán. Valami mást akart.”

Stephen végül a lagzi előtti éjszaka állt elő az ötlettel, hogy testvére segítségével lábra állítják édesanyjukat, így nem lesz szükség a székre az anya-fia táncnál. Végül így is lett. Mivel Amy az egészről semmit nem tudott, nagy meglepetésként érte a fiúk akciója, nem csoda, hogy azonnal el is érzékenyült. Nézd meg a megható táncot te is, íme:

 

Olvass még többet csodaszép esküvőkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top