Egészség

Idén is felülmúlta magát jelmezével a féllábú paralimpikon

A fél lábbal élő ünnepelt szerző és paralimpikon minden évben zseniális jelmezekkel rukkol elő, így nem merjük megkockáztatni, hogy az idei lesz a legjobb, de az tény, hogy elég jó!

Josh Sundquist még gyerekként veszítette el egyik lábát, mikor mindössze csak kilenc éves volt – az őt megtámadó agresszív csontrák miatt az orvosok nem sok esélyt adtak neki a túlélésre, végül “csak” a lábába került a küzdelem.

Josh azóta motivációs beszédeket tart, ünnepelt szerző, és még paralimpikonként is kipróbálta magát, illetve a neten egy ideje már arról is híres, hogy minden évben előrukkol valami őrületesen kreatív, fél lábából könnyed humorral gúnyt űző halloweeni jelmezzel.

Tavaly ez a vicces hirdetőtábla volt, de idén még erre is rátett: 2016-ban a Szépség és a Szörnyeteg rajzfilmváltozatából ismert nőcsábász gyertyatartót, Lumiere-t formálta meg.

A mókás halloweeni jelmez egyrészt szupervicces, másrészt nagyon szépen kidolgozott, Lumiere-t pedig különben is mindenki szereti! Szerintünk telitalálat.

Ebben a videóban azt is meg lehet nézni, hogyan készült a jelmez:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top