Egészség

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

Házi csokoládé arcmaszk, színes fürdőzselé, egy sajtkóstoló, extrém vagy kevésbé extrém élményajándékok. Összegyűjtöttünk 20 ajándékötletet testimádóknak.

 1. Masszázst akarok!

Néha arról ábrándozom, hogy a munkahelyemre bejön egy masszőr, és miközben ütöm a billentyűket, jól megmasszíroz. A masszázs azért jó ajándék, mert akár interneten kupon formájában is meg is tudod venni, sőt általában a karácsonyra vásárolt kuponokat nagyon szép csomagolásban adják át, így még azzal sem kell bíbelődnöd, mibe teszed az ajándékot. 

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

2. Ajándékozz kockás hasat!

Oké, persze, tudjuk, hogy nem lehet díszdobozban kockás hasat ajándékozni, de valami jó tornaeszközt otthonra, amivel ez elérhető. Mondjuk ilyen cuccot csak akkor ajándékozz, hogy a szeretted tényleg edzi a testét, vagy akarja, és ezt mondta is.

japantrendshop.com
japantrendshop.com

Itt egy elképesztő megoldás Japánból: szerintünk azért ez sem biztos, hogy jó ajándék, viccesnek vicces.

japantrendshop.com
japantrendshop.com

3. Nem akarok ráncokat!

Ugye, hogy nem akarunk ráncokat ? Persze, az sem baj, ha van, és szeretjük őket. De ha esetleg az anyukád, a barátnőd, vagy akár az apukád, vagy a pasid szeretne elmenni egy jó arckezelésre, baromi jó ajándék lehet egy kis kaviáros, arany vagy éppen egy hyaluronic arckezelés. Nagyjából 10.000 forint környékén meg is tudod venni, ha szánsz rá annyit.

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

4. Hátizsákot a karácsonyfa alá!

Lehet sporttáska is. Edzésre, kirándulásra vagy egyszerűen csak a városban császkálni vele, anélkül, hogy az ember válla leszakadna. Hamar tönkremegy az állandó ide-oda dobálásban, gyakorlatilag a “mindig jól jön ajándékok” közé tartozik.

5. Kádban fürödni jó!

Szuper jó ajándék lehet egy kis fürdősó, fürdőgolyó vagy fürdőolaj azoknak, akik imádják a kádban üldögélést. Annyira jó nézni, ahogy egy fürdőgolyó szétpezseg a vízben. És utána az illat, amivel megtölti a  fürdőszobát…! Jaj, és a fürdőzselét ismeritek?

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

6. Jógázóknak jógamatrac

Épp a napokban említette a nagynéném, mennyire szeret jógára járni. De a környezetemben nemcsak ő, hanem barátnőim is előszeretettel ellátogatnak egy héten többször is egy-egy jógaórára. Nekik felbecsülhetetlen ajándék egy jógamatrac, főleg, ha a kedvenc színben sikerül beszerezned. Azért mégis csak jobb a saját matracodra izzadni, mint idegen matracra.

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

7. Piperkőc barátnőknek sminket az arcukra!

És vannak azok a típusú barátok és barátnők, akik imádják a testüket, és imádják önmagukat kényeztetni, és imádják a sminkcuccokat. Ők biztosan örülnének egy nappali vagy egy esti sminknek ajándékba, vagy esetleg egy műszempillának. 

8. Szeressétek a bicikliseket!

Ha van olyan családtagod, aki biciklivel jár akár munkába, akár kirándulni, menő biciklis cuccokkal meglepheted. Vannak jó táskák, akár ékszerek, kitűzők, láthatósági spray, ami igaziból hasznos is, nemcsak szép. Sőt, ha valaki télen is biciklizik, akkor egy menő sapka-kesztyű szettől is boldog lesz.

 9. Csokoládét az arcokra!

Olyan szuper arcmaszkok vannak, aki imádja a kencéket, szerintem ezeket is imádni fogja. Sőt, ha bírod a kézműves megoldásokat, csinálhatsz csokoládés arcmaszkot ajándékba, ráadásul nem baj, ha véletlenül az ember szájába megy.

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket
sayyes.com

10. Különleges sportruházat

Az sem mindegy, hogy milyen cipőben, ruhában megyünk sportolni. A sportcipő kiválasztása, mindenkinek egyéni döntése, de így, karácsony közeledtével egy egyedi karácsonyi futónaci biztosan megmosolyogtatja sportkedvelő szerelmed, barátnőd vagy barátod!

11. Ugorjon ki egy repülőből!

Sajnos ezek nem annyira olcsó meglepetések, de ha belefér egy extrém sportajándék, ne habozz! Egy tandemugrás-ajándékkupon vagy bungee jumping felejthetetlen élmény lesz. Pláne, ha tényleg van kedve hozzá a megajándékozottnak.

12. Minden kell, ami új!

Vannak márkák, amelyek csak úgy ontják magukból az érdekesebbnél érdekesebb termékeket, mint például a tusfürdőhabot vagy a legújabb kapszulás, golyós krémeket, száraz samponokat, amiket érdemes egy dobozba összegyűjteni. Újdonságok után epekedő barátnőd vagy anyukád díjazni fogja az ötletes ajándékcsomagod.

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

13. Ajándékozz telet!

Idén sem jósolnak nagy havat karácsonyra, de miért ne adhatnál sportkedvelő családodnak vagy barátodnak egy havas élményt?! Rengeteg 1-2 napos hótalpas túrát szerveznek december-január-februárban az utazási irodák, amelyek összegben sem drágák, de megadják a téli hangulatot arra az egy-két napra is.

14. Le a kilókkal

A narancsbőr elleni kezeléseken túl, a nagy ünnepi zabálások után zsírégető kezelésekkel tudod még barátnőid vagy anyukád szemében megcsillantani a fényt. Infratréner, mindenféle tekercselések vagy egy zsírbontó masszázs, hátha segít. De lehet egy fitneszbérlet is ajándék, szintén akkor, ha nem veszi sértésnek.

15. Zsinórmentes fülhallgató

Futáshoz rendkívül jól jön egy zsinórmentes fülhallgató. Ha van a környezetedben olyan, aki rendszeresen fut, imádni fogja az ajándékötleted.

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

16. Egy kis trükk, ami pillanatok alatt eltünteti amit kell

Nők százezreinek megmentői az alakformáló harisnyák, fehérneműk, mert eltüntetik az itt-ott kilógó, nem kívánatos hurkákat. Hát ki ne vágyna egy ilyenre? Főleg, ha olyan valakiről van szó, aki imádja a testét…

17. Tréning a kiegyensúlyozottságért

A testi-lelki egyensúly fenntartása rendkívül fontos. Erről annyi könyv született, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Ha ezzel a témával foglalkozó könyvet vennél szerettednek, ebben a rohanó világban valószínűleg nem olvasná el, az írás felkerülne a polcra a többi kötet mellé. Viszont vannak 3-5 napos boldogságtréningek, ahol az ember sokat tanulhat önmagáról és másokról is, ha bírjátok az ilyesmit. Ha szüleid, barátaid még nem vettek részt valami hasonlón, akkor érdemes egy ilyen ajándékban is gondolkodni. Az újdonság varázsa kíváncsivá fogja tenni őket.

18. TRX-et minden háztartásba

A TRX nemcsak a nőknél, a férfiaknál is nagyon népszerű lett az elmúlt időszakban. Ma már otthoni csomagot is lehet rendelni, amitől egy folyamatosan TRX-edzéseket látogató barát, barátnő el fog olvadni.

19. Körömlakkot a körmökre

A hagyományos körömlakkok mellett nagyon kedveltek a géllakkok is, amit nem lehet csak úgy felvinni a körmünkre, UV lámpa is kell hozzá. Azoknak a női családtagjaidnak vagy barátnőidnek kedveskedhetsz egy géllak kezdő szettel, akik szívesen tesznek otthon is a szép, ápolt körmökért.

20 ajándékötlet azoknak, akik szeretik a testüket

20. Ha már a test…

Aki szereti a testét, szeretheti a gyomrát is: egy szuper vacsorának, egy sör-, sajt- vagy borkóstolónak biztosan örülne, de egy párnak is klassz ajándék lehet. Valami gourmet ételcsomag is mosolyt csal azok arcára, akik egyszerűen szeretnek finomakat enni. Izgalmas lekvárok, különleges szalámik, büdös sajtok: én örülnék egy ilyen csomagnak is.

Olvass tovább karácsonyi ajándék témában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top