Egészség

Új okoseszköz figyel rá, hogy mindig egyenesen ülj

Hiába mondta nagyanyád annyiszor, még mindig elfelejted kihúzni magad? Szerencsére most már erre a problémára is kifejlesztettek egy okoseszközt!

Az orvosok nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos az egyenes testtartás, mi mégis hajlamosak vagyunk órák hosszát görnyedni a számítógép előtt. Hiába vannak speciális ülőpárnák, térdeplő székek, gerinckímélő háttámlák, a végeredmény valahogy mégis fájós nyak, sajgó derék és hasogató fejfájás.

Új okoseszköz figyel rá, hogy mindig egyenesen ülj

Ha már magunk nem vagyunk képesek odafigyelni erre, legalább van egy új okoseszköz, ami megteszi ezt helyettünk: az ERGO Posture Transformer olyan, a háton viselhető szerkezet, ami a nyakat és a hátat tehermentesítve segít a helyes testtartás kialakításában.

Új okoseszköz figyel rá, hogy mindig egyenesen ülj

A speciális eszköz segít hátracsavarni a vállakat, kitolni a mellkast, egyenesen tartani a gerincet és a nyakat, egyszóval mindent megcsinál, amit a nagyi hiába kért tőled. A projektre jelenleg Kickstarteren gyűjtenek, még 8 nap van hátra a kampányukból. 

 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top