Egészség

Mindenki olyan főnököt akar, mint amilyen ezé a nőé

A mentális egészsége miatt vett ki betegszabadságot, a főnöke pedig helyeselte.

„Ki szeretném venni a mai és a holnapi napot, hogy a mentális egészségemmel foglalkozzak. Remélhetőleg jövő héten felfrissülve, 100%-os teljesítménnyel térek vissza” – ezzel a szöveggel küldött e-mailt főnökének egy Madalyn Parker nevű webfejlesztő egy amerikai cégnél.

A cég vezérigazgatója, Ben Congleton pedig a következőt válaszolta neki: „Szeretném személyesen megköszönni, hogy ilyen e-maileket küldesz. Minden alkalommal emlékeztetsz arra, hogy a betegszabadságot a mentális egészségünkkel való törődésre is felhasználhatjuk. Hihetetlen, hogy más cégeknél nem ez a bevett gyakorlat. Mindannyiunk számára példa vagy, segítesz lerázni a stigmát, így mindannyian önmagunk lehetünk a munkahelyünkön.”

A nő a Twitteren osztotta meg a főnökével folytatott levelezését. A bejegyzés több mint 45 ezer lájkot kapott, és rengetegen hozzászóltak. Sokan akadtak, akik arról érdeklődtek, hogy dolgozik Madalyn, mivel ehhez a céghez ők is szívesen jelentkeznének.

mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top