Egészség

2017 leglátványosabb fogyásai

Rengetegen küzdöttek és küzdenek a súlyfeleslegükkel, de a következő képsorok erősítsenek meg minden diétázót abban, hogy a sok munka kifizetődő. A teljesség igénye nélkül elhoztuk 2017 leglátványosabb és legnagyobb fogyásait.

A 27 éves Lexi és 29 éves barátja, Danny két éve, szilvesztereste fogadták meg, hogy fogyókúrába kezdenek. Ketten együtt azóta 181 kilót fogytak.

Meghan Gilbert korábban nemcsak túlsúlyos volt, de borzasztóan egészségtelenül is élt, mostanra azonban gyökeresen megváltozott az élete, 30 kilótól szabadult meg.

A most 23 éves Angelina Denk saját bőrén tapasztalta, mit jelent az iskolai bántalmazás: 12 éves korától egészen 18-ig a legsúlyosabb megaláztatásoknak volt kitéve azért, mert ducibb testalkattal áldotta meg az ég. Eldöntötte, lefogy, és annyira eltökélt volt, hogy két év alatt 70 kilótól tudott megszabadulni, testét pedig magabiztosan vállalja – immár modellként. 

 

Christine Carter néhány éve 125 kilót nyomott és egy birtokló, manipulatív férfival élt párkapcsolatban, aki többek között vízilónak nevezte őt. A fiatal nő úgy döntött, lépnie kell. Gyomorballon műtétet csináltatott, melynek köszönhetően 23 kilót fogyott.

Nagyon durvák Jennifer Butter előtte-utána képei. A 181 kilós édesanya több mint 120 kilótól szabadult meg.

Több mint 45 kilót fogyott egy kanadai anyuka, mert a négyéves kisfia szomorúan közölte vele, hogy nem tudja átölelni a derekát.

 

Egy sorozatnak köszönhetően 100 kilót fogyott a 64 éves nő, Diane.

A 17 éves, ausztrál Josie Desgrand egy évvel ezelőtt még 120 kiló volt. Folyton csúfolták a túlsúlya miatt, de saját magát is utálta. Aztán elszánta magát a változtatásra. Az átalakulás egészen elképesztő:

I lost 132lbs in under 12 months!

nolongerfatjosie (@nolongerfatjosie) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top