Egészség

A Sparban kapott epilepsziás rohamot, egy másik vásárló élesztette újra

Vásárlás közben élesztettek újra egy férfit Érden. György kétszer kapott epilepsziás rohamot a Sparban, életét egy éppen ott vásárló doktornő mentette meg.

György és Csilla a helyi Sparban vásároltak Érden, amikor a férfi rosszul lett, rángatózni kezdett, azonnal kiabált a feleségének és a lányának. Kis idő múlva valamivel jobban lett, de a kasszához érve újra összecsuklott. A férfi felesége, Csilla a Blikknek mesélte el, hogy a férje epilepsziás rohamot kapott a bevásárlás alatt, holott még soha nem élt át hasonlót sem.

A második roham komolyabb volt, György pulzusa már nem volt kitapintható. Ha nem vásárol éppen ugyanott ugyanakkor egy reumatológus, korábban a mentőknél szolgáló doktornő, akkor lehet, hogy a férfi nem is éli túl. A segítségére siető orvos, N. Réka, amint látta, hogy a férfi rosszul lett, megkezdte az újraélesztést. Megmentette György életét, akit ezt követően az időközben kihívott mentő kórházba szállított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top