nlc.hu
Egészség
Azt hitték, meghízott, pedig óriási daganatot cipelt

Azt hitték, meghízott, pedig óriási daganatot cipelt

Azt mondták neki, hogy minden rendben van vele, csak fogynia kell egy kicsit. Két évvel később kiderült, hogy óriási tumor növekszik a gyomrában.

Kevin Daly mindig magas és sovány ember volt, és rendszeresen sportolt. De hatvanéves korára felcsúszott rá néhány pluszkiló. 2015-ben szívműtéten is átesett, az operáció után azonban rohamosan hízni kezdett. Az orvosok nem vették komolyan Kevin panaszait, azt mondták neki, hogy közel a hatvanhoz már megszokott, hogy hasra hízik az ember, de ne aggódjon, minden rendben van vele. Ugyanakkor azt javasolták számára, hogy próbáljon lefogyni.

Amikor 2017-en Kevin visszatért a kórházba, az orvosok azt mondták, hogy a szíve olyan, akár egy 20 évesé. Fogynia is sikerültt 17 kilót, ugyanakkor a hasáról nem ment le egy gramm súlyfelesleg sem, amin az orvosok is meglepődtek. Végre alaposabb kivizsgáláson is átesett, amikor kiderült, hogy egy extrém méretű tumor van a gyomrában. Kevint 2 hónappal későbbre jegyezték elő tumoreltávolító műtétre. Dr. Teixeria, Kevin orvosa elmondta, hogy látott már nagy daganatokat, de ekkorát még soha. A férfi most vékonyabb, mint a középiskolában, fizikailag pedig 35 évesnek érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top