Egészség

Halva született kisbabájával szelfizett, kiakadt a net

A halva születésre szerette volna felhívni a figyelmet a nő, amiért sokan bírálták.

Zariah Jackson kisfia halva született. A nő, mint a legtöbb anya, egyáltalán nem készült fel erre a forgatókönyvre. Csak fáradtan, magányosan feküdt a kórházi ágyán, és zokogott. Később viszont elhatározta, hogy megosztja fájdalmát a világgal, hátha kevésbé érzi ettől egyedül magát, így felkavaró fényképeket posztolt az élettelen babáról.

Tény, hogy legtöbbünk számára nagyon bizarr, ha valaki halott gyerekéről készít képeket, majd megosztja ország-világgal, de a gyászfolyamat, mint tudjuk, mindenkinél máshogyan zajlik.

Zariah a Mirror Online-nak ezt nyilatkozta:

„Sok képet készítettem a babámról, nemcsak emlékül, hanem szerettem volna a valóságot megmutatni a többi embernek és a történetemmel felhívni a figyelmet a halva születésre. Bár a fiam meghalt, még mindig anya vagyok és leszek.”

A nő rengeteg negatív kritikát kapott a fotók miatt, sokak szerint sértő és halottgyalázó, amit Zariah tett. Persze kapott megerősítő, bátorító üzeneteket is olyan anyáktól, akik hasonló veszteséget éltek át, ez pedig némi erőt adott a nőnek, hogy nincs teljesen egyedül a fájdalmával.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top