Egészség

Horrorrá vált a baba körülmetélése

Egy névtelenséget kérő anyuka megosztotta 4 évvel ezelőtti rémtörténetüket: majdnem fia életébe került egy rosszul elvégzett körülmetélés.

A neve elhallgatását kérő anyuka azért döntött történetük megosztása mellett, hogy más szülők figyelmét is felhívja a csecsemőkorban elvégzett körülmetélés veszélyeire. Bár az Amerikai Gyermekorvosok ajánlása szerint több a hosszútávú előnye, mint a kockázata a kisfiúknál elvégzett körülmetélésnek, balesetek mindig adódhatnak.

A történetét megosztó anyukának élete legborzasztóbb napját kellett átélnie, amikor a procedúra után visszakapta csecsemő kisfiát. Mire hazavitték az egész pelenkája, illetve az autós ülés is vérben úszott és a kicsi láza is magasra szökött.

Azonnal bevitték egy másik kórházba, ahol kiderült, hogy az előző orvos hentesmunkát végzett és véletlenül belevágott egy fő érbe. Ráadásul még be is kellett fejezni, amit elkezdett, mert nem végezte el rendesen a körülmetélést. 

A fiamnak azóta is megvan a sebhely a péniszén és mindennap eszünkbe jut, hogy vajon felnőttként majd milyen hátrányai lesznek ebből a balesetből, képes lesz-e például erekcióra. Minden szülőnek, aki még gondolkodik rajta, üzenem, hogy nem ér ennyit ez a beavatkozás

– mondta az anya.

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top