Egészség

Megható videó: a kétéves kisfiú megteszi első lépéseit koponyaműtétje után

Az amerikai kisfiú születési rendellenességgel jött világra, édesanyja vette fel a szívmelengető pillanatot, amikor Branson a hét órás operáció után két nappal sétálni indult.

A kétéves Bransonnál júniusban fedezték fel a rendellenességet, amely miatt a koponya csontok közötti ízületek túl korán bezáródtak, és ez problémát okozott az agy és a koponya normál növekedésében.

A kisfiút október 16-án műtötték a burlingtoni Vermont Medical Centerben, és két nappal a maratoni beavatkozás után már megtette első lépéseit a kórház folyosóján. A megható jelenetet édesanyja, Heather Figueroa rögzítette, aki a felvétel közben biztatja kisfiát, és elmondja, hogy mennyire büszke rá. A nő megosztotta a boldog pillanatokat Facebook-oldalán, ezt követően a világ minden tájáról kapott bátorító üzeneteket.

A műtét sikeres volt: Branson nemcsak a nővérével sétált végig a folyosón, hanem a „Boldog születésnapot!” is elénekelte idősebb testvérének a kórházi ágyon.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top