Egészség

Mindenét elbukhatja Pintér Tibor

Túl nagy kockázatot vállalt a színész, a saját megélhetését is beáldozza új darabjáért.

Hatalmas kockázatot vállal Pintér Tibor, hogy színpadra állíthassa a Demjén-musicalt, még a saját megélhetése is veszélybe kerülhet – írja a Blikk. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója ugyanis úgy fogott bele a Demjén Ferenc slágereiből készült zenés darab, A szabadság vándorai megvalósításába, hogy egyelőre nem tudja, miből finanszírozza.

Egyelőre a támogatók sem tolonganak az ajtaja előtt, nehézkesek a tárgyalások. A 45 éves színész azonban – akit rajongói pucér képekkel is bombáztak – a saját megélhetését is beáldozza, ha kell, hogy létrejöjjön a darab, és szeptember elején Baján megtarthassák a bemutatót.

Pintér Tibor szerint akár 30-40 millióba is kerülhet egy ilyen nívós musical színpadra állítása, emiatt már most tudja, hogy idén saját költségeit is alaposan vissza kell fognia. „Komoly kockázatvállalás minden egyes új produkció, és sajnos most talán még nagyobb is, hiszen egyelőre nem tudunk fixen számolni az állami támogatással” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top