Egészség

Nem tudta hogy terhes, a fürdőszobában szült

A nő 37 éves koráig azt hitte, hogy valószínűleg nem is eshet teherbe.

A 37 éves Carlo Collazo egészen a közelmúltig abban a hitben élt, hogy policisztás petefészek-betegsége miatt valószínűleg nem eshet teherbe, az élet azonban ezt alaposan megcáfolta.

A nő augusztus 25-én, a saját fürdőszobájában egészséges kislánynak adott életet, a sógornője, Alexandra Santos segítségével. Mindezt úgy, hogy egészen addig, míg vajúdni nem kezdett, fogalma sem volt róla, hogy babát vár. Saját bevallása szerint a terhessége alatt nem hízott, három negatív terhességi tesztet is produkált, duzzadt bokáit pedig annak tudta be, hogy állómunkát végez.

Carlo Collazo

Carlo Collazo és a kisbaba (Fotó: Alexandra Santos)

„Olyan gyorsan történt. Akkor derült ki minden, amikor a méhlepénye már a kezében volt, a kisbaba pedig az én kezemben. Kiborult. Azt mondtam neki, van egy kisbabánk. Meg kell mentenünk” – mesélte a sógornő, aki a szülés közben és után telefonon kapott instrukciókat a mentőktől, hogy mit kell tennie.

Az anyát és az újszülöttet aztán kórházba szállították. A kislány az Amoura Rose nevet kapta, és hamarosan hazatérhet családjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top