Egészség

Leszokott a McNuggets-ről, egy kisebb embernyi túlsúlyt leadott

És még le sem kellett mondania kedvenc falatjairól.

Egy alaszkai nő elárulte, hogyan adott le majdnem 45 kilót pusztán azzal, hogy kevesebbet evett kedvenc ételéből. Ahelyett, hogy az adagokat kontrollálta volna, inkább a kalóriabevitelét csökkentette a felére.

iStock

Jessica Dotson átlagosan 20 darab McNuggets-et fogyasztott el, és hozzá egy nagy sült krumplit evett köretnek. Ez még nem is lett volna talán akkora baj, csakhogy a nő szinte ezen a koszton élt, állítása szerint ez volt a megküzdési stratégiája, így bármikor letört lett valamitől, azonnal a Meki felé vette az irányt. A szokásos ebéd és vacsora mellé palacsintát és egyéb nyalánkságokat is fogyasztott.

Miután megszületett a második gyermeke, és mindkét terhessége alatt magas vérnyomással küzdött, úgy döntött, hogy változtat. Mindössze 26 volt, amikor már 113 kilót nyomott. Végül a 16:8-as diéta vált be, ami annyit jelent, hogy csupán 8 órán át étkezhetett a nap folyamán, a többi 16-ot pedig böjtöléssel töltötte. Ezzel napi kalóriabevitelét is legalább a felére csökkentette. Diétájába az is belefért, hogy ebédre továbbra is Mekit egyen (bár nem mindennap), igaz, a 20 csirkefalatot 6-ra csökkentette.

Kilenc hónap múltán Dotson 45 kilótól szabadult meg, de még szeretne tovább fogyni.

(Foxnews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top