Egészség

Véletlenül rossz e-mail-címen kért betegszabadságot, világsztár lett

Az egyik amerikai televízió munkatársa főnöke helyett véletlenül összes kollégájától kért betegszabadságot. A félrement levél a vicces kedvű kollégákat igencsak megihlette.

Nick Vasos, a kansasi Fox4 hírcsatorna bemondója egy szájsebészeti műtéten esett át, ami miatt írni akart a főnökének, hogy szeretne kivenni egy kis betegszabadságot, míg jobban nem lesz. Ám a műtéttől még kissé kótyagos állapotában véletlenül több ezer címre, lényegében a cég összes dolgozójának elküldte a levelet. Az üzenetet így a Nexstar vállalat mind a 200 tévécsatornájának dolgozói megkapták – írja a 24.hu. 

A munkatársak poénból eleinte csak ismeretlenül is jobbulást kívánva válaszolni kezdtek neki, a levelet ugyanúgy a teljes listára küldve, majd a Twitteren hamarosan megjelentek a #NickBeteg, a #MentsükmegNicket, az #ImádkozzNickért és hasonló címkével ellátott bejegyzések. Az ügy itt viszont egyáltalán nem ért véget: a betegszabadságon lévő Nicknek egy rögtönzött munkahelyi oltárt is készítettek kollégái, melynek fotói szintén pillanatok alatt elárasztották a netet. Később kisebb szimpátiatüntetés is zajlott az újságíró gyógyulásáért. Végül a cég Las Vegas-is csatornája meghívta Nicket az egyik beszélgetős műsorukba, most, hogy ekkora sztár lett, meséljen a betegségéről és a hogylétéről.

Nem sokkal ezután maga Nick Vasos is megszólalt az ügyben, aki szintén egy Twitter-üzenetben arra figyelmeztetett, hogy mindenki fokozottan figyeljen oda a jövőben, hogy milyen e-mail-címen jelent beteget. A hírolvasó azóta már munkába is állt, köszöni szépen, teljesen jól van, és hamarosan eleget tesz a Los Angeles-i kollégák felkérésének is.

Képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top