Egészség

Hihetetlen boldogságot okozott a Mikulás egy súlyosan beteg kisfiúnak

A fiú 15 súlyos betegséggel küzd, köztük epilepsziával is, mégis mindig mosolyog.

A hétéves Cass becenévre hallgató fiút nagyon meglepte, amikor saját otthonában meglátogatta őt a Mikulás. Cass anyukája, Cynthia Gonzales szervezte meg az örömteli találkozást palmettói otthonukban, Floridában. A The Secret Sleigh Projet (Titkos Szánkó Projekt) nevű nonprofit szervezet segített neki ebben, amely Mikulás-látogatásokat szervez olyan gyerekek számára, akik nem tudják elhagyni otthonukat komoly betegségük miatt.

GMA videó

Cass nem beszél, és legalább 15 súlyos betegséggel diagnosztizálták, többek között látássérüléssel, epilepsziával és több krónikus egészségügyi problémával is. Anyukája szerint Cass egyébként is nagyon mosolygós gyerek, de a Mikulás láttán hangos nevetésben tört ki.

A látogatásról készült videón maga a szervezet is nagyon meghatódott. „Cass nevetése ragadós” – mondták. Cynthia azt vallja, fia inspirálja őt az életben. „Nem engedi, hogy a körülményei meghatározzák” – mondta Cassról a büszke anyuka.

(GMA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top