nlc.hu
Egészség
„Toporzékoltam, bőgtem” – Balázs Andit megviseli a karantén

„Toporzékoltam, bőgtem” – Balázs Andit megviseli a karantén

Közösségi oldalán vallott a színésznő.

Pintér Ada után a párjával 18 éve együtt élő Balázs Andi is elárulta, hogy mennyire viselte meg lelkileg a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás. A 2021-es esküvőjére készülő, 41 éves színésznő őszintén vallott minderről a követőinek Insta-oldalán. Elárulta, milyen nehézségekkel szembesült, valamint arról is hosszan írt, milyen pozitívumokkal igyekszik ellensúlyozni a lelki megpróbáltatásokat.

Balázs Andi

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nem mondom, hogy nem voltak és nem lesznek mélypontjaim itt a karantén alatt. Hisztiztem, toporzékoltam, bőgtem, mint egy albán szamár, szorongtam. Egy darabig! Valahogy mindig összekaparom magam és sóhajtok egy nagyot. Felsorolom azt az minimum öt dolgot amiért hálás vagyok az itteni életemben és rögtön jobban érzem magam. A fontossági sorrend is hatalmasat változott ezalatt az idő alatt. 41 éves vagyok. Itt volt az ideje, hogy elbeszélgessek magammal. Jóban vagyunk. Szeretem ezt a nőt, aki vagyok. Hibázom, hülye vagyok és igazságtalan és néha tenyérbemászóan arrogáns. Egy viszont a biztosnál is biztosabb, hogy nagyon tudok szeretni. Feltétel nélkül. A legfontosabb amit most tanultam, hogy nem pazarlom többet a gondolataimat semmire és senkire, aki nem érdemli meg” – olvasható a posztjában.

Más celebek így viselik a karantént:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top