Egészség

Kifakadt Ada, lelkileg teljesen összetört a műsorvezető

Nincs jó állapotban a műsorvezető.

Pintér Ada őszintén mesél közösségi oldalán a koronavírus-járvány okozta lelki vívódásairól – írja a ripost.hu. Az ikerfiaival és párjával Németországban élő műsorvezető immár meglehetősen nehezen viseli a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozást.

Kifakadt Ada, lelkileg teljesen összetört a műsorvezető

„Nos, az elmúlt 6 itthon töltött hét alatt eddig nem lett belőlem pék, mesterszakács, nem olvastam ki egy könyvet se, nem tanultam meg egy új nyelvet, de meg azt is nehezemre esik tanulgatni, amivel itt amúgy is küszködök. És aznap, amikor nem edzek, lelkifurim lesz, hogy na, ma se csináltam semmit! Pedig főztem, mostam, takarítottam! Az végül is nem egyenlő a semmivel. Nincs napirendünk se. Na, bumm és akkor mi van?! Nem elég stressz, hogy bizonytalan minden?! Az elején még zavart, hogy ennyire haszontalannak érzem magam, de már elengedtem! Próbálok megtanulni lazítani. Amikor kedvem tartja, edzek, amikor kedvem tartja, makramézok, festek, de ha úgy van, akkor kivégzek egy sorozatot pár nap alatt” – vallotta be Insta-posztjában a nyári esküvőjére készülő Ada.

Más hírességek így élik meg a karantént:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top