Egészség

Hullámzó frontok: északon 15, délen 27 fok lehet szerdán

Szerdán országon belül akár 12-13 fokos hőmérsékleti különbség is lehet, miután hullámzó frontrendszer alakítja az ország időjárását.
Nagy hőmérsékletkülönbségek lesznek szerdán az országban

Ha fáj a fejed, szédülsz, alig van benned élet, és fáj mindened, ez egyáltalán nem véletlen: kedd reggelre például egy hidegfront hozott jelentős lehűlést az időjárásban. Ez olyannyira velünk marad, hogy szerda hajnalban északon, északkeleten a szélcsendes, derültebb fagyzugos tájakon a gyenge fagy sem kizárt.

A szerdai nap is tartogat izgalmakat, a frontérzékenyeknek sajnos semmi jót nem ígérhetünk, miután hullámzó frontrendszer alakul ki Közép-Európa fölött, és Magyarország pont a hűvösebb és a melegebb légtömeg ütközési zónájában fog elhelyezkedni. Ezért lehet majd szerdán akár 12-13 fokos hőmérsékleti különbség is országon belül.

Így míg északon csak 14-15, délen 26-27 fok lehet délután. Délen, délkeleten sokat süthet majd a nap, ugyanakkor északon, északnyugaton a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből kisebb eső, záporok is kialakulhatnak. A délies szél többfelé feltámadhat.

(via Időkép)

Tuti tippek az nlc.-n fejfájás és rossz közérzet ellen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top