nlc.hu
Egészség
Felgyógyult a koronavírusból, 1,1 millió dolláros kórházi számlát kapott

Felgyógyult a koronavírusból, 1,1 millió dolláros kórházi számlát kapott

Michael Flor a szerencse fiának tartotta magát, hogy 70 évesen legyűrte a koronavírust. Aztán megkapta a kórházi számláját.

62 nap után végre gyógyultan hagyhatta el a Washington megyei Issaquah városának kórházát Michael Flor. A 70 éves férfi közel járt a halálhoz, legrosszabb pillanataiban az egyik éjszakás nővér tartotta a füléhez a telefonkagylót, hogy elbúcsúzhasson családtagjaitól.

A 70 éves, koronavírus-túlélő itt még boldog (Fotó: Seattle Times video)

A 70 éves, koronavírus-túlélő itt még boldog (Fotó: Seattle Times video)

A csodálatos gyógyulás azonban nem volt olcsó, így a férfi majdnem infarktust kapott, amikor kezébe nyomtak egy 181 oldalas! számlát, amelynek végösszege több mint 1,1 millió dollár (338 millió forint) volt.

Csak azért 82 ezer dollárt (25 millió forint) számoltak fel, mert működött ventilátor a férfi szobájában, az elkülönítő helyiségben töltött 42 nap pedig 408 ezer dollárba (125 millió forint) került.

Szerencsére Michael Flornak volt biztosítása, így vélhetően nem kell kifizetni ezt a hatalmas összeget, de a férfit azért sikerült kiborítani a számlával, mert a milliós tétel láttán úgy fogalmazott a The Seattle Timesnak, hogy bűntudata van, amiért túlélte a betegséget és ennyit költöttek rá.

Vannak még hajmeresztő számlák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top