Egészség

Meztelenül pózol az egykori modell, aki húsz évvel ezelőtt megégett egy tűzben

Carol Mayer 33 éves volt, amikor sikerült kimenekülnie a tűzből kisfiával. Testének 85 százaléka megégett.
Meztelenül pózol az egykori modell, aki húsz évvel ezelőtt megégett egy tűzben

Nem emlékszik semmire a 2000-ben történt tűzből, amiben testének 85 százaléka megégett. Csak annyit tud, hogy 18 hónapos fiával ki tudtak menekülni a házukból. Carol Mayer nyolc hétig volt kómában, majd kilenc hónapon át utókezelték, mára 100 műtéten van túl.

Az egykori modell most egy világhírű fotós, Brian Cassey sorozatának pózolt ausztráliai otthonában. A sorozat egyik felvétele, amin Carol meztelen, a Portait of Humanity 2020-as shortlistjére is felkerült.

 

A ma 53 éves egykori modell és szépségkirálynő igazi túlélő, azt mondja, hogy minden a türelmen múlik. Amikor a fotófelkérést kapta azt mondja, nem a meztelenség okozott neki a legnagyobb gondot, hanem hogy levegye a hajpántját. „A mögé bújtam, már elvesztettem az ujjaim és a fülem egy részét, valamiért a pántot érzem a nőiességem tartozékának. Anélkül igazán nyersnek érzem a képet, de ez így van jól.”

Carol azt mondja, szeretné, ha mások is látnák, hogy az élet egy pillanat alatt megváltozhat, ezért kell a folyamatos küzdőszellem.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Még több inspiráló történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top