Trend

Bevállalta a meztelen címlapot Angelina Jolie

A színésznő látható és láthatatlan hegeket is visel, és úgy érzi, utóbbiakkal nehezebb megbirkóznia.
Angelina Jolie

Anyaszült meztelenül, csupán egy átlátszó fátyol alatt pózol Angelina Jolie a Harper’s Bazaar legfrissebb számának címlapján. A színésznő, aki a közelmúltban a Demóna: A sötétség úrnője című filmmel tért vissza, interjút is adott az amerikai magazinnak, melyben többek között elmondta: látható és láthatatlan hegeket egyaránt visel.

„A láthatatlanokkal nehezebb megbirkózni. Az élet sok fordulatot tartogat. Néha megsérülsz, szenvedni látod azokat, akiket szeretsz, és nem lehetsz olyan szabad és nyitott, mint amire a lelked vágyna” – fogalmazott a sztár. Elárulta azt is, hogy gyermekei, Maddox, Pax, Zahara, Knox, Vivienne és Shiloh is sok nehézségen mentek át, ő maga pedig rengeteget tanult abból az erőből és kitartásból, melyet fiatal koruk dacára tanúsítottak.

A színésznő tanácsot is adott a 2020-as évre: „Ha úgy érzed, hogy nem élsz teljes életet, próbálj meg rájönni, hogy mi vagy vagy ki akadályozza, hogy szabadon lélegezz. Ismerd fel, és harcolj az ellen, ami elnyom!”

(Nyitókép: Fotó: Mike Marsland/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top