nlc.hu
Egészség
Meztelenül pózol az egykori modell, aki húsz évvel ezelőtt megégett egy tűzben

Meztelenül pózol az egykori modell, aki húsz évvel ezelőtt megégett egy tűzben

Carol Mayer 33 éves volt, amikor sikerült kimenekülnie a tűzből kisfiával. Testének 85 százaléka megégett.
Meztelenül pózol az egykori modell, aki húsz évvel ezelőtt megégett egy tűzben

Nem emlékszik semmire a 2000-ben történt tűzből, amiben testének 85 százaléka megégett. Csak annyit tud, hogy 18 hónapos fiával ki tudtak menekülni a házukból. Carol Mayer nyolc hétig volt kómában, majd kilenc hónapon át utókezelték, mára 100 műtéten van túl.

Az egykori modell most egy világhírű fotós, Brian Cassey sorozatának pózolt ausztráliai otthonában. A sorozat egyik felvétele, amin Carol meztelen, a Portait of Humanity 2020-as shortlistjére is felkerült.

 

A ma 53 éves egykori modell és szépségkirálynő igazi túlélő, azt mondja, hogy minden a türelmen múlik. Amikor a fotófelkérést kapta azt mondja, nem a meztelenség okozott neki a legnagyobb gondot, hanem hogy levegye a hajpántját. „A mögé bújtam, már elvesztettem az ujjaim és a fülem egy részét, valamiért a pántot érzem a nőiességem tartozékának. Anélkül igazán nyersnek érzem a képet, de ez így van jól.”

Carol azt mondja, szeretné, ha mások is látnák, hogy az élet egy pillanat alatt megváltozhat, ezért kell a folyamatos küzdőszellem.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Még több inspiráló történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top