Egészség

90 kilótól szabadult meg együtt anya és lánya

Az egész életük megváltozott, miután úgy döntöttek, megváltoztatják az étellel való kapcsolatukat.

„Nem tagadom, a fogyókúrám előtt igencsak egészségtelen volt a viszonyom az étellel” – nyilatkozta a Yahoo-nak Clare Carley, majd hozzátette, korábban leginkább akkor evett, ha nagyon boldog, vagy ha nagyon szomorú volt. „Végül egy személyes tragédia bírt rá, hogy változtassak az életemen. Évekkel ezelőtt az első terhességem a hatodik hónapban véget ért: a kislányom halva született, ami nagyon megviselt.

Clare úgy érezte, nem csak saját magának, de a születendő gyerekeinek is tartozik azzal, hogy odafigyel az egészségére. Azt mondja, a fogyókúrát apró változtatásokkal kezdte: tudatosan kezdte összeállítani az étrendjét, amiből úgy, ahogy van száműzte a szénhidrátokat. „Az elején sokszor nagyon megdöbbentem, mi mindenben van finomított cukor. Szinte az összes kedvenc italomról, ételemről le kellett mondanom.

90 kilót fogyott anya és lánya

Clare egy vetélés után döntött úgy, hogy változtat az életén – Kép forrása: Facebook / Yahoo News

Ezután pedig jött a mozgás. „Korábban utáltam mozogni, ami nem csoda, hiszen több tízkilós túlsúlyt cipeltem magamon, amivel sokszor még az egyszerű séta, vagy lépcsőzés is kínszenvedés volt. Szerencsére ahogy elkezdtek leolvadni rólam a kilók, úgy lett egyre egyszerűbb a mindennapos mozgás is: ma pedig már rosszul érzem magam, ha úgy telik el nap, hogy ne futottam volna.

Linda első csípőműtétje után kezdett drasztikus fogyókúrába.

30 kilót fogyott miután megoperálták a csípőjét – Kép forrása: Facebook / Yahoo News

Clare a lapnak elárulta, a fogyáshoz a legtöbb inspirációt édesanyjától, Lindától kapta, aki nem sokkal korábban 30 kilótól szabadult meg. „Alig másfél év alatt végül 120 kilóról 90 kilóra fogyott, ami hatalmas eredmény” – mondja Clare, aki édesanyja példáját követve végül 60 kilót fogyott: 142,5 kilóról 82,5 kilóra.

Olvass még több cikket nagy fogyásokról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top