Gasztro

Nem mindennapi módszerrel fogyott 30 kilót egy ausztrál édesanya

Átalakította azt, ahogyan az ételhez áll. Teljes változás állt be a fogyás után az életében.
fogyás, diéta,

Kilenc hónap alatt 30 kilótól szabadult meg egy ausztrál édesanya. A sydney-i Wendy Hernandez 98 kilogrammról fogyott 68 kilogrammra egy olyan módszerrel, ami főleg az ételek adagját teszi fókuszba.

„Mindig is imádtam a kenyeret és a rizst, majdnem minden nap ettem is belőlük. Plusz a gyerekek maradékát is én ettem meg, mert nem akartam, hogy kárba vesszen. Mostanra sok mindent megtudtam az ételekről és megkóstoltam olyasmit is, amit addig nem. Arra is rájöttem, hogy ami nekem egy adag volt, az három embernek is elég lett volna. Most napi ötször eszem, kisebb adagokat és ugyanúgy jól lakok.” – mondta Wendy a Yahoonak.

A nő azt mondja, az, hogy előre elkészít 2-3 napra ételt nagyon jól jön, mert nem csábul el nassolni, hiszen meg kell enni azt, amit elkészített, ami így is csupa finomság, hús és zöldség is, csak rizs helyett quinoát eszik. Ma már edz is, korábban arra fogta, hogy nincs ideje, hogy három gyereket nevel, de mint mondja, meglepetésére sikerült a kettőt összeegyeztetni és heti 2-3-szor konditerembe jár.

Wendy azt mondja, hála az elhatározásnak visszanyerte önbizalmát és egészségét.

(Wendy fogyásáról ide kattintva nézhettek meg képeket)

(via)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha életmódváltásba kezdenél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top