nlc.hu
Egészség
60 év után találták meg egymást a testvérek

Megható találkozás: 60 év után talált egymásra a testvérpár

Közel 70 éves már az két testvér, akiket gyerekkorukban külön fogadtak örökbe, és 60 évig nem látták egymást. Most újra találkoztak.
60 év után találkoztak a testvérek

Hatvan éven keresztül nem látta egymást egy testvérpár, azt sem tudták, mi történt a másikkal, most viszont egymásra találtak, és újra találkoztak New York államban.

Don Crawford és két évvel idősebb bátyja, Bruce DeLude egy ideig együtt laktak egy gyermekotthonban, majd külön-külön fogadták őket örökbe. Ekkor Don 7, Bruce pedig 9 éves volt.

Egészen addig nem is tudták, hogy elválasztják őket egymástól, amíg be nem ültették őket két külön autóba. Akkor látták utoljára egymást.

Évtizedeken keresztül próbálták egymást felkutatni, de egészen addig nem jártak sikerrel, amíg DeLude lánya, Heather kézbe nem vette az ügyet. Sikerült szereznie egy telefonszámot, ami állítólag a rég elveszett nagybácsijához tartozik. Három üzenetet hagyott Donaldnak, még végül a férfi visszahívta, és kiderült, valóban ő az édesapja testvére.

A két testvér már 67 és 69 éves, és nemrégiben személyesen is találkoztak. Hatvan évvel különválásuk után először nem hitték el, hogy valóban a testvérük áll előttük, nem csoda, hogy érzelmileg felkavarta őket a találkozó.

Lesz mit megbeszélniük, az biztos, ezért azt tervezik, hogy a családjaikkal és a barátaikkal tartanak egy szeptemberi karácsonyt, ahol megünnepelhetik a viszontlátást.

(UPI)

(Kiemelt kép: YouTube/WGRZ-TV)

Sztárok nagy találkozásai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top