Egészség

Ebben a kórházi lakosztályban piheni ki Donald Trump a koronavírus fáradalmait – fotók

Úgy tudjuk, Donald Trump nem érzi jól magát a kórházban, unatkozik, és szeretne mielőbb visszatérni a Fehér Házba. Pedig a környezet, ahol lábadozik, inkább tűnik egy luxushotel lakosztályának, mint kórházi szobának.

A Walter Reed Nemzeti Egészségügyi Központ az Egyesült Államok egyik legjobban felszerelt kórházának számít, ahol a szakmájuk legjobbjai dolgoznak, igazi elit liga végzi a koronavírusos Donald Trump elnök kórházi kezelését. A kórháznak jelenleg 7000 dolgozója van, akik számos – egész pontosan nyolcvannyolc – épületben végzik a munkájukat. Az épületek közül azonban kétségtelenül a legimpozánsabb részben kapott helyet az Egyesült Államok nyughatatlan elnöke.

Megnézem
Összes kép (8)

Donald Trump igazi luxuslakosztályban pihenheti ki magát, amin belül még a First Ladynek is külön lakosztályrész jut. A portán természetesen külön személyzet vigyáz az elnök egészségére és biztonságára, akik minden egyes kérését igyekeznek azonnal teljesíteni. A lakosztályon belül még egy nappali is található kandallóval, és egy biztonságos konferenciaterem is rendelkezésre áll. Ha megbecsült vendég jön látogatóba, egy ebédlő is akad a tisztességes közös étkezéshez. A lakosztály egy teljes emeletet foglal el az épületen belül. Kezelték már itt Richard Nixont, Ronald Reagant és ide hozták John F. Kennedyt is a végzetes dallasi napja után.

Trump a kórházba kerülése előtt is bőven szolgált hírekkel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top