nlc.hu
Egészség

Szívrohamot kapott matekházi közben az apa

A matekleckét próbálta elmagyarázni a fiának, majdnem belehalt

A férfi annyira felhúzta magát a matektanulás közben, hogy szívrohamot kapott.
Matematika házi feladat

Egy Liu nevű kínai férfi a kisfiának segített a matematika házi feladat elkészítésében, de nehezen ment a közös tanulás. Háromszor tette fel a gyereknek ugyanazt a kérdést, de a fiú nem tudta a választ. Ez nagyon felbosszantotta az apát.

Egyszer csak az apa szúró mellkasi fájdalmat érzett, alig kapott levegőt, majd elájult. Egy shenzeni kórházban ébredt fel, ahol megtudta, hogy szívrohama volt.

Amikor bevitték a kórházba, a 45 éves férfi összecsuklott, majd görcsös rángatózásba kezdett, és habzott a szája. Gyorsan stabilizálták az állapotát, és több vizsgálatot is elvégeztek rajta, hogy kiderüljön, mi okozza a tüneteket. Rájöttek, hogy az apának koszorúér-elzáródása van. Azonnal megműtötték, és ezzel a férfi megmenekült.

A szívroham egyébként nem volt minden előjel nélküli. A dohányos férfi a rosszulléte előtti két hétben enyhébb mellkasi fájdalmat érzett, amikor felhúzta magát a matekházi megoldása közben.

Különös, de tavaly egy nő kapott szívrohamot, amikor a matematika házi feladatot próbálta elmagyarázni a gyerekének.

(Oddity Central)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top