Egészség

Alakítsd a hangulatodat a Lenor erejével (x)

Képzeld el, hogy reggel, még becsukott szemmel elutazhatsz a Földnek bármelyik pontjára, ahol éppen lenni szeretnél. Hol lenne az? Mire vágysz ott? Mit éreznél?

Alakítsd a hangulatodat a Lenor erejével (x)
A gyors tempójú mindennapokban olykor szeretnénk megállni egy pillanatra, venni egy mély lélegzetet, és egyszerűen csak élvezni a minket körülvevő illatokat, érezni azok ránk gyakorolt hatását, az általuk előtörő emlékeket. Ha jobban belegondolunk, szinte minden apró momentumhoz, emlékhez tudunk valamilyen illatot társítani, és bizonyos illatok teljesen meghatározhatják adott helyzetek iránti vonzalmunkat, gondolatainkat és hangulatunkat.

A Lenor Parfumelle Moods kollekció erejével most nemcsak megszerezhetjük, de meg is tarthatjuk azt a hangulatot, amire nap mint nap vágyunk.

Frissesség a Lenor Fresh Mooddal

Még az ágyban vagyunk, de a bögre kávéra sem kell gondolnunk, hogy elevennek érezhessük magunkat. Mélyet lélegzünk a hosszan tartó frissességből, és rögtön láthatjuk magunk előtt, ahogy a természet lágy ölén sétálunk a tengerparton, a víz hullámai körülölelik a bokánkat. Körülöttünk pedig nincs más, csak a nyílt tenger és a citrusok illatának élénkítő varázsa.

Alakítsd a hangulatodat a Lenor erejével (x)
Boldogság a Lenor Happy Mooddal

A természet sokszínűsége és a napfény ölel át bennünket, miközben elmerülünk a jóleső boldogságban. Úgy érezzük, hogy egy igazán tökéletes helyen átjár minket a körömvirág, a hársvirág és az erdő tökéletesen tiszta, meleg illata.

Alakítsd a hangulatodat a Lenor erejével (x)
Szórakozás a Lenor Fun Mooddal

Forró esti tánc a barátnőkkel egy trópusi helyen. Minden érzékünket átjárja a szabadság, a szórakozás és az öröm illata, egyesülve a gyömbérliliom, a gránátalma és a trópusi gyümölcsök mámorító, édes illataival.

Alakítsd a hangulatodat a Lenor erejével (x)
A Lenorral akár egy teljes héten át élvezhetjük a frissen mosott ruhák és ágyneműk illatát. Az öblítők pedig nemcsak hosszan tartó frissességet biztosítanak, hanem puhává, kényelmes tapintásúvá varázsolják a ruhát, csökkentik a gyűrődést, megkönnyítik a vasalást és lerövidítik a száradási időt. Nincs is más hátra, mint, hogy sóhajts egy nagyot, szippantsd be a Lenor Parfumelle Mood kollekciói közül az általad kiválasztott hangulatot, majd szép lassan fújd ki a levegőt. Tehát, hol vagy? Mit csinálsz? Mit érzel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top