nlc.hu
Egészség

Orosz Bernadett újabb műtétje

Több mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadettet

A beavatkozás miatt újraélte a bántalmazás utáni fájdalmakat.

Újabb beavatkozáson kellett átesnie Orosz Bernadettnek, akit volt barátja 2019 novemberében súlyosan bántalmazott. „A többórás plasztikai beavatkozás során az arcomat próbálták helyrehozni. Még az orromon is lenne mit változtatni, de a műtétet követően olyan szörnyű érzések fogtak el, amiket a megverésem után éreztem. A hajam véres volt, az arcom pedig brutálisan bedagadt, alig tudtam mozdítani a fejemet” – nyilatkozta a Borsnak.

Miután Orosz Bernadett a Facebookon írt brutális bántalmazásáról, az országos felháborodást váltott ki. Az asszony röviddel a támadás után ismét kórházba került, mert elviselhetetlen fájdalmat érzett a fülénél, és az orvosok már haza sem engedték, azonnal megoperálták. Később levelet írt az igazságügyi miniszternek, mert úgy érezte, az ügy nem lett megfelelően kezelve, helyette „intézményesített bántalmazás és semmittevés, áldozathibáztatás van Magyarországon”, majd egészen Brüsszelig ment, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszak problémájára.

Négy hónappal a bántalmazás után Orosz Bernadett volt barátja, aki szinte a felismerhetetlenségig összeverte, bejelentette, hogy ötmilliót követel tőle, mert szerinte azzal, hogy a Facebook-posztjában megnevezte őt, mint elkövetőt, és ezzel szerinte megsértette a személyiségi jogait, és a férfi polgári pert indított. 2020 szeptemberében el is kezdődött a peres eljárás, és időközben Orosz Bernadett is benyújtott egy keresetet, jogsértés miatt 7,8 millió, míg kártérítés formájában 2,2 millió forintot követel a férfin. 

Orosz Bernadett a Jakupcsek Plusz vendégeként

Orosz Bernadett a Jakupcsek Plusz vendégeként

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top