nlc.hu
Egészség

A 106 éves meggyógyult a koronavírusból

Magdus néni 106 évesen, köhintés nélkül vészelte át a koronavírust

Az encsi idősotthonban élő 105 éves Magdus néni egy köhintés nélkül küzdötte le a betegséget.
idős nő keze

Bár a koronavírus leginkább a 80 év fölöttiekre jelent halálos veszélyt, ez nem jelenti azt, hogy nem gyógyulhatnak ki a betegségből. Szerencsés véget ért a pozitív teszttel indult története Magdus néninek is.

A forrói születésű Varga Pálnénak, alias Magdus néninek december elején lett pozitív a koronavírustesztje, a családja pedig már a legrosszabbtól tartott, de az encsi idősotthonban élő asszony végül tünetmentesen vé­szelte át a fertőzést.

A Borsnak azt mondta Magdus néni, hogy életében egyszer volt kórházban, akkor is azért, mert félrenyelt valamit, ezért rohammentővel kellett bevinni.  
Azóta sokat romlott az állapota, de még mindig na­gyon jó kedélyű. Mentálisan szerencsére nagyon jó állapotban van, vasárnap is végigsorolta a gyermekeinek a nevét, amikor beszéltem vele telefonon – mesélte a Borsnak Laczkó Emilné Magdolna, az idős asszony 72 éves lánya.

(BorsOnline)

Olvass még sikertörténeteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top