nlc.hu
Egészség

Fertőzéses megbetegedés miatt kezelik Fülöp herceget

Fülöp hercegnek még több napig kórházban kell maradnia

Szerencsére jól reagál a kezelésre, és alig várja, hogy hazatérhessen.

A Buckingham-palota közleménye szerint II. Erzsébet férjét egy fertőzéses megbetegedéssel kezelik a VII. Eduárd királyról elnevezett kórházban, és úgy tűnik, hogy még egy ideig benn tartják, nem térhet haza, írja a BBC. A közleményben szerepel az is, hogy Fülöp herceg szerencsére jól reagál a kezelésre.

“Alig várja, hogy hazatérhessen, ami nagyon bíztató, drukkolunk neki” – nyilatkozta Károly herceg a Sky Newsnak. Hozzátette, nagyon köszöni azt a sok jó kívánságot, amit családja az elmúlt napokban kapott, édesapja is nagyon hálás. 

Fülöp herceget pár nappal ezelőtt kellett kórházba vinni, mert rosszul lett, de állítólag nem volt komoly egészségügyi vészhelyzet, csak orvosa jobbnak látta, ha megelőző intézkedésként beszállítják. A CNN forrása szerint a herceget autóval – tehát nem mentővel – vitték be. Saját lábán ment be a kapun, rosszulléte pedig nem a koronavírushoz köthető. 

Némi aggodalomra adott okot, hogy miután szombat délután Károly herceg meglátogatta, kisírt szemekkel hagyta el a gyógyintézetet.

Fülöp herceg 2020 nyarán

Fülöp herceg 2020 nyarán. Fotó: Profimedia

Kapcsolódó anyagok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top