nlc.hu
Egészség

Negyed óra alatt fertőzhet a brit mutáns

Negyed óra alatt fertőzhet a brit mutáns

Negyedóra alatt fertőzhet a brit mutáns, ha többen egy légtérben tartózkodnak – erről az országos tisztifőorvos beszélt.
Kórház koronavírus

„Negyedóra alatt fertőzhet a brit mutáns, ha többen egy légtérben tartózkodnak” – erről az országos tisztifőorvos, Müller Cecília beszélt., és felhívta a figyelmet arra, hogy mivel a brit mutáns jóval agresszívebb, zárt térben maszk nélkül tartózkodni kifejezetten veszélyes.

Az RTL Klub híradójában megszólalt a Pedagógusok Demokratikus Szövetségének ügyvivője, Nagy Erzsébet, aki elmondta, hogy ilyenkorra már össze kell állítani a vizsgabiztosok névsorát, de jelen helyzetben, oltás nélkül ezt a feladatot senki sem vállalja be szívesen. Gulyás Gergely azt ígért, hogy a pedagógusok az érettségi idejére megkapják a vakcinákat, épp úgy mint a több magyar állampolgár. A miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondja, az érettségi idejére elég oltás lesz ahhoz, hogy a legtöbb pedagógus megkapja.

Még több hír az oltási programról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top