nlc.hu
Egészség

Nicki Minaj tudományosan megalapozatlan álhírt terjeszt a koronavírus elleni vakcináról

Nicki Minaj Twitteren terjeszti, hogy a Covid-vakcina impotenciát okoz

Az énekesnő egyébként még nem oltatta be magát a koronavírus ellen.

Az amerikai énekesnő, Nicki Minaj annak ellenére terjesztette Twitter-oldalán keresztül, hogy a koronavírus elleni vakcinák impotenciát okozhatnak, hogy erre jelenleg semmiféle tudományos bizonyíték sincs – írja a hvg.hu.

Nicki Minaj egy unokatestvére történetét mesélte el, aki nem hajlandó beoltatni magát, mert egy barátjánál impotencia alakult ki, időben az után, hogy megkapta a Covid-19 elleni vakcináját. Hangsúlyozzuk, nem lehet igazolni, hogy az illetőnél valóban a koronavírus elleni védőoltás miatt jelentkeztek volna az impotencia tünetei. Az énekesnő, akinek több mint 22,5 millió követője van, később sietett kijelenteni, hogy senkit sem akar lebeszélni az oltásról, ő csak elmesélte az unokatestvére ismerősének sztoriját. 

Minaj rengeteg támadást kapott a tweet miatt, amelyet egyébként a Twitter nem talált félrevezetőnek, ezért azt el sem távolították. 

Nicki Minaj ezt terjeszti a koronavírus elleni vakcináról

Nicki Minaj egyelőre még nem oltatta be magát a koronavírus elleni vakcinával (Fotó: Getty Images)

Az énekesnő egyébként egy nappal később megkérdezte a követőit, hogy ők melyik vakcinát ajánlanák másoknak, sőt, ezzel kapcsolatban szavazást is kezdeményezett a Twitteren. 

Ettől függetlenül a koronavírussal kapcsolatban annyi tévhit látott már napvilágot, hogy az amerikai járványügyi központ, a CDC külön weboldalt hozott létre, hogy rendet tegyen a fejekben. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top