nlc.hu
Egészség

Lang Györgyi a sztrókja után

Kulka János beszélni tanítja Lang Györgyit a sztrókja után

Sztrókja után napi 24 órás segítségre szorul Lang Györgyi, Kulka János beszélni tanítja.

Lang Györgyinek a novemberi sztrójka után Kulka János segít újra beszélni tanulni – erről Lang beszélt a Klubrádió Ötös című műsorában Falusi Mariannak, akivel korábban együtt vezették a műsort.

Az énekesnő a sztrókja után napi 24 órás segítségre szorul. A szklerózis multiplexe miatt hosszú évek óta kerekesszékben él, ám a sztrók tovább rontott az állapotán, csak a bal kezét tudja mozgatni, egyedül nem képes mozogni és ellátni magát.

Lang Györgyi

Lang Györgyi és Falusi Mariann (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Minden nap jár hozzá egy ápoló, egy gyógytornász és egy logopédus, a fennmaradó időt pedig a barátok osztották fel egymást között, hogy mindig legyen ott valaki.

Kulka János és Lang Györgyi évtizedekkel ezelőtt egy pár voltak, és a barátságuk azóta is megmaradt. Lang sztrókja után a színész azt mondta, minden héten szombaton és vasárnap megy hozzá ebédre, úgy érzi, sorstársak.

A műsorban Falusi Mariann azt is megyjegyezte, hogy Lang Györgyit ugyanúgy az Amerikai úti idegsebészeten ápolták, ahol Kulka Jánost az agyvérzése után műtötték és kezelték.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top