nlc.hu
Sztárok

Lang Györgyi gyereket várt

Lang Györgyi gyereket várt Kulka Jánostól, de szakítás lett a vége

Eddig soha nem hallott titkot árult el Kulka János és Lang Györgyi.

Régóta lehetett tudni, hogy Lang Györgyi és Kulka János egy párt alkotott, ám erről még részletesen sosem beszéltek. Tilla Propaganda című műsorában a színész beszélt az életéről, karrierjéről, családjáról, és a stroke-ról is. Ezután elvitte Tillát a Padödő énekesnőjéhez, itt pedig olyan sztorit meséltek el, amire talán senki nem számított, de az biztos, hogy csak nagyon kevesen tudtak róla.

Először tízévesen találkoztak, már akkor megvolt a kölcsönös szimpátia. Később egy osztályba kerültek Színművészeti Főiskolán, és Kulka János 19. születésnapi buliján jöttek össze. Barátok voltak, ám Lang Györgyi többet érzett, ő szerelmes volt a színészbe. Együtt laktak a főiskola alatt, majd miután végeztek, mindketten a pécsi színházhoz szerződtek, és egy évig együtt laktak Pécsen is. 

,„Azt éreztem, hogy a mi kapcsolatunk aztán most elképesztően csodálatos, és mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, és azt mondta, ugye, milyen rossz ez a kapcsolat? Ő inkább elköltözne” – emlékezett vissza Lang Györgyi, aki egy évig ki volt borulva a szakítás miatt. 

Ekkor az énekesnő elárulta, terhes volt Kulka Jánostól, de nem tartották meg a gyereket.

,,Szégyellem magam, fiatal voltam”

– mondta a színész. Főleg azt sajnálja, hogy ezek után is otthagyta Langot. „Édes lenne az a gyerek, Sárika, szintén. De közben a Jancsi szerelmes volt Kanadába is. Egy kanadai illetőségű hölgybe” – jelentette ki Györgyi. 

Most már szuper a kapcsolatuk, bár abban az egy évben nem beszéltek, de azóta is töretlen a barátságuk.

kulka jános

Kulka János (Fotó: TV2)

Kulka János szerepei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top