Sztárok

Kulka János is szerepel az online előadásban, ami új élethelyzetünket dolgozza fel

Kulka János mellett sok ismert színész is feltűnik az ingyenesen megtekinthető darabban.

A Trojka Színházi Társulás többek között Csákányi Eszter, Eke Angéla, Gryllus Dorka és Kulka János közreműködésével mutatja be a Dekameron 2020 című online előadást június 11-én este. A bárki számára ingyenesen elérhető közvetítés a karantén kezdete óta az első olyan színházi produkció hazánkban, amely kifejezetten az új élethelyzetet dolgozza fel – írja a Szeretlekmagyaroszág.

Az online előadást, melyben Kulka János is szerepel, ingyenesen nézhetjük meg!

Kulka János / MTI Fotó: Kallos Bea

A színháztörténeti jelentőségű előadás producere és látványtervezője Lakatos Márk, a rendező Soós Attila.

A Dekameron 2020 alkotócsapata – akárcsak az eredeti mű – humoros, pajzán, néhol kissé trágár történetekkel igyekszik a mostani időkben a társadalom tömeges szorongását legalább egy kis időre oldani. Lakatos Márk, az előadás producere és látványtervezője így indokolta a témaválasztást: „A Trojka 2019-2020-as évadjának tervezésénél Soós Attila rendezővel gondolkodtunk a Dekameronban, de végül elvetettük az ötletet. Aztán az évadtervet keresztülhúzta a koronavírus okozta karantén, és visszataláltunk ehhez a reneszánsz novellafüzérhez”.

Kulka János stroke-ja óta egyre több szerepet vállal, a Trojka Színházi Társulásnál a Varázsfuvola című darabban is játszik. Decemberben az egész országot meghatotta, amikor Koncz Zsuzsával együtt énekelte a Szeretni valaki valamiért című számot.

További híreink a sztárról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top