nlc.hu
Egészség

Tordai Teri és Horváth Lili darabja

A 80 éves Tordai Teri a lányával edz a színpadon

Imádnak együtt játszani, egy színpadon állni.

Tordai Teri és a lánya, Horváth Lili egymást tartják formában. Az anya-lánya páros öt évvel ezelőtt szerepelt először a Bethlen Téri Színház sikerdarabjában, Pataki Éva: Nőkből is megárt… című produkciójában. Az előadásból kiadott pörgős részletben a 80 éves Kossuth-díjas színésznő gyorsan megismerkedik a gumikötéllel, sőt az is kiderült, hogy mi mindenre képes nyolcvanon túl edzés közben. Mellette Horváth Lili igazi fitneszbomba, akinek az alakját fele annyi idős kolléganői is irigylik.

A Kossuth-díjas legenda és a lánya számára fél évtizede szívügy a Bethlen Téri Színházban játszott produkció. „Nagyon jó, hogy újra játszhatunk a nagy szünet után. Ilyenkor minden előadást fel kell újítanunk, olyan ez, mint egy premier, közben mégsem, hiszen a Nőkből is megárt… mögött öt év van már” – mondta Lili, akitől az édesanyja vette át a szót. 

„Olyan jó élmény ez a munka a színházban: Cseh Judit egy régi ismerős, egy fiatal rendező, akinek a darabjában együtt játszhatunk a lányommal. Nem beszélve arról, hogy Gáspár Anna szervezte meg, hogy idejöhessünk a teátrumba. Ennek a helynek van egy hangulata, ami miatt olyan, mint egy mini Vígszínház, mint egy ékszerdoboz” – vélekedett a színésznő.

tordai teri horváth lili

Tordai Teri és Horváth Lili (Fotó: Bethlen Téri Színház)

A Nőkből is megárt… február 19-én és március 6-án is látható a Bethlen Téri Színházban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top