nlc.hu
Sztárok

Horváth Lili, Tordai Teri lánya

A 44 éves Horváth Lili mesésen néz ki: “Sokáig csak Tordai Teri lánya voltam”

Évekig csak abban a kontextusban emlegették Horváth Lilit, hogy ő Tordai Teri lánya, aki éppen ezért nagyon visszahúzódó volt hosszú ideig.

Június 18-án töltötte be a negyvennégyet Horváth Lili, akit a Mokka stúdiójában megleptek azzal, hogy néhány nappal később felköszöntötték, noha a színésznő csak főzni ment. 

“Nem zavar engem, hogy 44 lettem, csak ilyenkor már máshogy ünnepelsz. Átgondolod eddig mi volt, mi lesz, aztán ott vannak a gyerekek, kicsit külön próbál bulizni, ott vannak a barátnők, szóval más az ünneplés. Ilyenkor kicsit már háttérbe kerül a ‘jaj, ma szülinapom van'” – mesélte a színésznő, aki főzés közben büszkén mesélt a csaldájáról is. Fiai már kiskamaszok, a nagyobbik 14, a kisebbik 12 éves és lánya, Dóri ötéves idén. 

Tordai Teri a lányával, Horváth Lilivel és az unokáival

Horváth Lili az édesanyjával, Tordai Terivel és a gyerekeivel, Ádámmal, Áronnal és Dórival még 2016-ban (Fotó: smagpictures.com)

A sztorizgatás közben szóba került, milyen híres szülő gyerekeként felnőni, pláne úgy, hogy Lili ugyanazon a pályán akart érvényesülni, mint az édesanyja, Tordai Teri. Kamaszkoráig éppen ezért volt visszahúzódó, mert nem akart a figyelem középpontjában állni. 

“Bárhova mentünk, az volt, hogy jaj, a Tordai Teri lánya, jaj, milyen gyönyörű, te is az leszel, mint anyukád! Én ezt azért nem szerettem, ezért befelé fordultam. Aztán valamiért, nem tudom, hogy ez a géneknek a játéka, mert senki nem hitte, aki velem járt általánosban, hogy egyszer színésznő leszek.”

Tordai Teri és lánya, Horváth Lili 2018-ban

Tordai Teri és Horváth Lili az Aurora Borealis (Északi fény) című film bemutatóján 2018-ban (Fotó: smagpictures.com)

Lili kamaszkorában szavalóversenyekre kezdett járni, és ott jött rá, hogy a színpad varázslatos hatással van rá: ott át tud alakulni, és nem Horváth Lili áll a színpadon, hanem az, akit alakít. Eleinte persze az édesanyjához hasonlították, aztán idővel ez már elkopott.

Horváth Lili nemrég a 44. születésnapját ünnepelte

Horváth Lili nemrég a 44. születésnapját ünnepelte

 Horváth Lili mesélt a pályájáról és a családjáról is:

Ismert szülők ismert gyerekei: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top