nlc.hu
Sztárok

Tordai Teri internetezni tanul

Tordai Teri: „Azt gondoltam, hogy én ezt a büdös életben nem fogom megtanulni”

A színészlegenda szeretne haladni a korral.

Igazi örömhírt árult el Tordai Teri lányáról, Horváth Liliről. A két színésznő a Bethlen Téri Színház színpadán éli újra az unokavárás hírének pillanatait. Természetesen a bombaformában lévő színésznő csak a színpadon várandós, ugyanis édesanyjával a Pataki Éva: Nőkből is megárt… című darabjában játszanak együtt immáron ötödik éve töretlen sikerrel a teátrumban. A Találkozások program keretein belül készült produkcióban nem csak anya-lánya, de a jelen és a jövő is találkozik: a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő többek között arról is mesélt, hogy unokái tanították meg a közösségi média használatára.

tordai teri és lánya

Fotó: Bethlen Téri Színház

„Mindig kinevettek, hogy le vagyok maradva, nincs okostelefonom és nem tudok semmit. Mindenki itt posztol, ott posztol… Ez a darabban is benne van, hogy én ezt bizony a büdös életben nem fogom megtanulni. Na ez nem igaz! Vettünk közösen egy táblagépet, és a középső unokám – a 13 éves – megtanított engem, hogyan használjam a Facebookot, a Messengert és a Google-t. Egyet nem tudok, bár lehet az szerencse: sokszor szólnék hozzá egy-egy bejegyzésekhez, de ennyire még nem vagyok profi a közösségi térben” – mesélte Tordai Teri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top