nlc.hu
Egészség
Összegyűlt a pénz az életmentő gépre

Sebestyén Balázsék összegyűjtötték a pénzt a bosszúutalás után, a Plüss Kommandó meg tudja venni az életmentő gépeket

Megvan az életmentő gépre szánt összeg.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, sajnálatos eset történt pár nappal ezelőtt: egy ismeretlen adományozó 2,3 millió forintot utalt a Plüss Kommandónak, amiről utólag kiderült, hogy egy megbántott férj bosszúja volt. A férfi ugyanis a megtakarított pénzüket utalta el a koraszülötteket segítő alapítványnak a válás után, hogy ezzel is kiszúrjon a feleségével. 

Az alapítvány vezetője ezután azt nyilatkozta, hogy természetesen visszautalta a pénzt, hiszen nem akart rosszat nekik. A kezdeti örömöt felváltotta a szomorúság, hiszen így még mindig 5 millió forint hiányzott ahhoz az életmentő géphez, amit több szülészetre is el szeretnének juttatni. 

Nyilka Ildikó a Balázsék című rádióműsorban is beszámolt a történésekről. A beszélgetés megindította a hallgatókat és mindössze két nap alatt össze is gyűlt a gépre szánt pénz, sőt, még azon felül is érkezett utalás.

Balázsék

Fotó: Balázsék Facebook-oldala

 

„Örömmel osztjuk meg Veletek, hogy a segítségetekkel a Plüss Kommandó Alapítványnak két nap alatt több mint 10 millió forint gyűlt össze, így azonnal megkezdhették az életmentő gépek megvásárlását a koraszülött babák számára!

Mindig tudtuk, hogy fantasztikusak közösség vagytok! Az Alapítvány nevében köszönjük, hogy mindig összegfogtok Velünk és mindig számíthatunk Rátok!” – írja a műsor közösségi oldala.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top